Bmw x6 2013 ~ BMW , bmw resimleri , bmw motor , bmw motorsiklet

Bmw x6 2013

BMW X modelinin kavramının global başarı off-road yeteneği ile herhangi bir diğer all-wheel-drive araba ile eşsiz sportif yetenek düzeyi yatmaktadır.Güçlü motorlar, gelişmiş şasi teknolojisi ve BMW X5 BMW xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi (Birincil yetenek, gevşek zemin üzerine yön kararlılığı ve çekiş maksimize ek olarak ve olumsuz hava koşullarında, virajlarda dinamik performansı arttırmak yatıyor) ve BMW X6 kendi segmentinde rakiplerinin ötesinde sürüş keyfi sağlar. Artı, Spor Aktivite Aracı ve Spor Aktivite Coupe dizel versiyonları sıralı altı silindirli, özellikle, şaşırtıcı derecede düşük yakıt tüketimi ve inşaat ve performans kapasitesi verilen emisyonlar ile etkileyicidir.

BMW M Performans Otomobil lansmanı varlığı, duruş ve verimlilik için BMW X modelleri 'ün başka bir katman daha ekler.BMW motor line-up en güçlü dizel ve güç aktarma, elleçleme ve M ünlü olduğu aerodinamik dengesini en verimli, BMW X5 M50d ve BMW X6 kavramsal sportif performans açısından, kendi sınıfında yeni standartlar belirlemek M50d uyum ve verimlilik.

M Performans TwinPower Turbo teknolojisi: geliştirilmiş sportif performans için etkili bir rota.

Artan dizel güç ve bir M-özel set-up BMW X5 M50d ve BMW X6 yapmak daha garantili performans M50d.BMW M Performans otomobiller için geliştirilen motor, iki BMW X modelleri bu segmentteki diğer tüm dizel motorlu modeli kıskançlık yapma, 280 kW/381 hp ve 740 Newton metre (546 lb-ft) tork maksimum çıkış üretir .BMW X6 M50d 5,3 saniye o zaman aşağı getirirken, BMW X5, 0'dan 100 km / s 5.4 saniye (62 mil) yarışları M50d. Daha yüksek hızlarda kısa sprintler gelince Her iki model de kendi dizel motor tarafından sağlanan gücü muazzam rezervleri yararlanabilir. Azami hız elektronik olarak her iki durumda da 250 km / s (155 mph) ile sınırlıdır.